söndag 28 mars 2010

Lincoln!

Igår så hade vi en liten trip för alla seniors och juniors till Lincoln över dagen. Vi gick och tittade på the capital building och fick se när "the senators in Nebraska" jobbade. Intressant faktiskt, de satt och debatterade. Och så fick vi en tour av Memorial stadium där Nebraska huskers spelar football. Det va häftigt! Vi fick både gå upp och titta på utsikten från "vip platserna", gå nere på fotbollsplanen och se deras inomhus arena och gym osv. Vi såg lite Nebraska kändisar också bland annat fotbollslagets coach, det kanske inte låter så cool för er.. men för mina klasskamrater så va det stort!
Det blev en lång dag men rolig! Ett minus för bussresan bara, amerikanska skolbussar suger! De är så extremt obekväma!

Den andra svenska utbytesstudenten Felicia och jag!




Häftigt!

7 kommentarer:

Barbro sa...

God morgon från Örebro!
Jag håller med, arenan är nästan häftigare folktom. Då ser man hur gigantisk den är. Att uppleva det måste varit "stort".

Kan du allt om amerikansk politik nu? Om över- och underhus och allt vad det är. Men hoppsan! Fel av mej! Det är ju i NE du bor, inte i GB.

Kram Barbro

BIRGITTA sa...

hej lollo

BIRGITT sa...

TEST

amanda sa...

wow, vilken häftig aren, precis som i amerikanska filmer!
trevligt att prata med dig igår:) ursäkta att vi stördes lite av james ibland. jag ska försöka fixa så att vi kan prata på fredag,känner att vi bör prata lite mer, ostört, d vart lite tokigt, ursäkta igen!
saknar dig!
håll ut, snart är du hemma igen!<3

Birgitta sa...

Hej Lollo!Hoppas allt är bra.Kul att prata med Dig,trots att det blev litet stressigt.Hoppas oxå att datan funkar nu.Fina bilder och häftig arena.Kommer ihåg den i Barcelona och Madrid.Vi var till Stockholm hela lördagen och hälsade påFredric.Det var anhörig träff innan De ger sig iväg till Afganistan.Det kändes litet vemodigt,men han mådde bra och var helt inställd på vad han ger sig inpå.Han hälsar så mycket.Vi hörs och Många Kramar Birgitta!
Morfar hälsar så mycket.
MÅ SÅ GOTT!

Birgitta sa...

Hej Igen! Jag tror det funkar nu och det är tack vare Madde.Hon lyckades med det inte Micke eller Lasse klarade av.Må Så Gott!
Kramar Birgitta!

Nettan sa...

Hej Louise, häftig arena! Skönt för er att komma från lilla Elwood en dag, men jag förstår att det inte är nån hit att åka så långt i skolbussarna.
Just nu håller Madde o Gurra på o badar Milou, så det låter som ett litet krig på övervåningen. Förstår egentligen inte att en så liten hund kan göra att det blir sån röra, men han kommer bli fin om några timmar. Nu ska han fönas samtidigt som de tittar på x-men.
Ha det bra, blogga snart igen.
Puss o Kram!