tisdag 16 februari 2010

Sightseeing tur runt stan!

På söndagmorgon gick vi upp ganska tidigt för att hinna med både sightseeing och shopping innan vi var tvungna att ta tåget tillbaka till Ida's hus.
Ana va supertaggad på att köra oss runt Chicago så vi skulle få se "the beautiful skyline" och olika kända platser. Men först tog vi tur genom mysiga Lake Forest.

Alla hus och affärer såg väldigt charmiga ut!
Här är vi igen
Carlton och Ana
Vi träffade "Carl" första gången på söndagmorgonen för att han var inte hemma på lördagen. Han va otroligt trevlig och kramade om oss och var så glad att äntligen få träffas.
Både Ana och han är ju advokater som jag har skrivit förut, men vi fick känslan av att Carl är mer känd för han har försvarat en del kändisar och väldigt rika personer som har varit uppmärksammat av media tidigare.
Ana berättade att han var Juanita Jordans advokat när hon skilde sig från Michael Jordan.
När jag googlade lite om det nu efteråt så fick jag se att den skilsmässan är omtalad som den "dyraste kändis skilsmässan i historien", Juanita fick mer 150 miljoner, deras villa och vårdnad av barnen.

Här inne är deras kontor i Lake Forest men de har även kontor inne i Chicago.
Motorvägen mot stan!
Skyline!
Picasso's monument at the Daley center i downtown Chicago.

The Golden ladies

Ana parkerade mitt i rondellen så vi kunde gå ut och fota, det va ju så tidigt på morgonen så det va inte så mycket trafik.

Inga kommentarer: