söndag 28 mars 2010

Paintball!

Hej hopp!
Idag skulle vi egentligen ha haft ett track meet, men det vart inställt pga dåligt väder! Så himla skönt, det va första gången på länge jag hade tid att sova ut imorse!!
Så när det blev inställt så gjorde familjen lite andra planer istället så Cole hade sitt födelsedags party = paintball! Vi hämtade upp ca 10 av hans kompisar och sedan åkte jag, Katyra och Lexie med och spelade också. Det va kul, men lite läskigt haha! Jag har aldrig spelat förut men det va inte så svårt, man får bara vara beredd på att det svider till ganska bra när man blir träffad! (Mina ben är helt uppsvullna där jag blev träffad, och jag fick ett skott på mitt finger som gjorde riktigt ont!) Men kul va det, jag vill spela igen nångång!
Nu så är alla småkillar här hemma istället, de ska sova över hela bunten så det lär bli en högljud natt! De är lite galna och alla verkar lite små kära i mig för de följer bara efter mig och säger mitt namn hela tiden. Nu har jag tagit skydd inne på Katyras rum!

Visst ser jag otäck ut?! Jag lärde mig snabbt att det bästa stället att bli skjuten på är hjälmen för då känner man det inte!

Ouch!

2 kommentarer:

Barbro sa...

Den där figuren skulle jag inte vilja möta en mörk kväll. Du ser ju ut som en bankrånare men k-pist och allt. Är det dagen barnkalas!??
På min tid var det spela kula och hoppa hage som gällde. Men det var ju på Hedenhös-tid, känns det som. Rätt åt dej, att du fick lite blåmärken. Man leker inte krig och rån, inte ens i Staterna. Usch o fyy!!
Blev du förfånad nu? Att Barbro sa... även kan gräla lite.

Däremot var ju kvällens övningar intressanta. Att ha en svans beundrande killar efter sej var ju ett nyttigt gen-rep inför det som komma skall. Jag tänker på BALEN!!

Ha´så kul
Kram Barbro

Anonym sa...

så kuuuuuul har alltid velat testa det! :) / Johanna