fredag 5 februari 2010

Grattis!!!


Ville bara passa på och säga Grattis på 10 års dagen till Timmy och Lina!!!!!
Lina är Timmys syster för er som inte vet det.
Jag vet att jag är en dag sen, de fyllde igår, men jag hade inte tid att sitta vid datorn då!

Ha en bra dag! Nu ska jag åka till skolan! Vi börjar kl.9 idag för att vi har fått massa snö på vägarna igen!!!

4 kommentarer:

Lina sa...

Tack snälla Timmys lillmatte för att du grattade mej och brorsan. Jag fick extra mycket glass igår. Matte tycker jag har så mycket gosedjur redan så jag fick inget. Lite snålt, tycker jag. Annars mår jag jättebra. Lite jobbigt med all snö bara. Svårt att hitta bra bajsställen. Människorna har det mycket enklare. Går bara in i ett varmt rum och läser tidning.

Puss och slick slick
Vov vov
Lina

Selma Kardell sa...

Grattis från mig också, fast jag inte känner dig. Men jag är din stormattes kompis katt. Jag är valdigt rädd för sånna som du. Men på bild är ni ok. Jag bor på landet nu och har fullt upp med att kolla in alla fåglar. Vi har ett fågelbord precis utanför köksfönstret, det är superkul att sitta på fönsterbrädan och titta.
Ha en mysig helg! Mjau...

Anonym sa...

Vad fiin! :)// Johanna

Anonym sa...

Hej Lollo =) Hoppas allt är bra med dig.. Tänk om vi kunde träffats, när vi var i samma del av världen. Det hade varit grejer det :) Men snart är du ju hemma, det går ju så fort. Hörde att Nettan o Madde bokat resa, o va härligt !! Jaha Timmy är 10 nu, då blir det väl kalas när du kommer hem.. Här är mycket snö fortfarande, som du förstås vet. Vi åker en del skidor, konstig omställning efter vår resa. Vi hade det iaf kanon, du har ju sett lite bilder. Du vet ju hur mkt Hanna fotar, hur mkt som helst.. Ser verkligen fram emot bilder från din resa.. Det finns väl ett antal =) Ha det så jättebra. Kramar Agneta